Over de praktijk

Verreweg de meeste tandheelkundige behandelingen kunnen door uw eigen tandarts goed en betrouwbaar worden uitgevoerd. Soms is een meer specialistische aanpak gewenst, bijvoorbeeld als het gaat om een wortelkanaalbehandeling. Voor deze behandelingen is er sinds een aantal jaren een specifieke tandarts: de tandarts-endodontoloog. Michiel de Cleen is een van de eerste officieel erkende tandarts-endodontologen van ons land.

Behalve kanaalbehandelingen behoren de behandeling van tandletsels en de diag- nostiek van tandheelkundige pijnklachten tot het werkterrein van de tandarts-endodontoloog. Behandeling gebeurt altijd in nauw overleg met de eigen tandarts.

De praktijk is sinds 2004 gevestigd in een oude werkplaats in het centrum van Amsterdam. Een grondige verbouwing resulteerde in een moderne praktijk, die voldoet aan hedendaagse eisen op het gebied van hygiene en ergonomie. Tot de uitrusting van de praktijk behoren een operatiemicroscoop, een digitaal röntgensysteem en state-of-the-art endodontische apparatuur. In januari 2012 werd de praktijk uitgebreid met een CBCT- apparaat, waarmee nauwkeurige 3D- röntgenfoto’s kunnen worden gemaakt.

Bel ons: 020 - 420 2229